Winkel

Het verhaal van Dimitri van den Bergh

Dimitri van den Bergh is geboren 8 juli 1994 in het Belgische Antwerpen. In 2013 won hij op zijn toen 19-jarige leeftijd van Billy Longshaw met 3-0 op de Britse Teenage Open. 2 maanden daarna won hij met 4-0 van Reece Robinson en werd hij 16e tijdens de PDC Challenge Tour. Met deze punten en overwinningen maakte hij zo een begin aan zijn succesvolle carrière als darten.

Het verloop van Dimitri van den Bergh zijn carrière

Dimitri van den Bergh heeft al vele overwinningen op zijn naam staan en is daarmee ondertussen al een behoorlijke bekende in de wereld van darten geworden. Zijn bijnaam is dan ook niet voor niets The Dream Maker, als hij denkt dat hij het kan dan maakt het ook gelijk waar. Hij is zover gekomen door de juiste instelling en door het grote doorzettingsvermogen. Door zo hard door te zetten is hij nu een groot naam geworden in de dartwereld waarvan bijna iedereen hem kent.

Wie is Dimitri van den Bergh?

Dimitri van den Bergh werd geboren in Antwerpen op 8 juli 1994 waarna hij in een rustig gezin opgroeide. Zijn interesse in darten is altijd al groot geweest waardoor hij op 19-jarige in 2013 doorbrak met een overwinning op de Britse Teenage Open. Hij won toen van Billy Longshaw met 3-0 en daarna is zijn carrière best snel gaan rollen. Tot op de dag van vandaag wint hij nog steeds veel wedstrijden waardoor hij nog steeds groter wordt in de wereld van darten, op 27-jarige leeftijd heeft hij al een hele hoop bereikt waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen.

Wat veel mensen niet weten over Dimitri van den Bergh

De meeste mensen kennen Dimitri van den Bergh wel maar weten dan ook enkel maar dat hij een bekendheid is in het darten, meer weten ze er niet van. Zo weet niemand dat hij dart met Unicorn Noir dartpijlen, dat is een rechte met een geringde grip barrel met klassieke uitstraling. Je kunt je wel indenken dat deze pijlen vlijmscherp zullen zijn zodat ze niet van het bord af kaatsten maar er recht in gaan, op die manier pakt hij iedere overwinning alle punten die hij nodig heeft om te winnen. De dartpijlen waarmee Dimitri van den Bergh gooit zijn dan ook dartpijlen die door echte professionals worden gebruikt en zijn van zeer goede kwaliteit waardoor ze tegen een flinke stoot kunnen.

Terug naar: