Winkel

Waar kun je darten op tv nog volgen?

Tegenwoordig kun je niet zomaar meer darten op tv nog volgen. Om darten te kunnen zien zal je moeten betalen. Voorheen deed RTL7 de dart uitzending via de tv, maar de zender is het kwijtgeraakt aan Viaplay. Je zal dus een abonnement moeten afsluiten bij Viaplay waar je maandelijks voor zal betalen. Alleen op die manier is darten nog op tv te volgen. Echter zijn er nog meer mogelijkheden om darten op tv te kunnen volgen. Via een bepaalde livestream kun je gratis naar darten kijken. Het is wel legaal maar je kunt het wel gratis volgen.

Darten op tv kijken

Jarenlang was het darten op RTL7 te zien. Je kon iedere PDC-toernooi volgen. Toch is daar sinds 2022 verandering in gekomen. RTL7 zijn de uitzendrechten kwijtgeraakt aan Viaplay en die heeft dit nu in zijn bezit. Je kunt nu dus alleen nog maar darten op tv volgen als je een abonnement hebt op Viaplay. Dit is overigens niet gratis. Hiervoor betaal je per maand vijftien euro negenennegentig. Het voordeel aan dit abonnement is wel dat het maandelijks opzegbaar is. Kies je ervoor om een jaar abonnement af te sluiten bij Viaplay? Dan ontvang je maar liefst vierendertig procent korting en betaal je nog maar tien euro negenenveertig per maand. Hou er wel rekening mee dat je dit dus pas na een jaar weer kan opzeggen. Woon je in België? Dan kun je darten op tv volgen live bij VTM 2. Hier heb je geen abonnement voor nodig.

Gratis darten op tv

Omdat RTL7 de darts uitzendingen is kwijtgeraakt, wordt het niet gemakkelijker om darten te kunnen volgen op tv. Toch kun je nog altijd darten op tv kijken. Vind je het niet erg om een beetje moeite te doen om darten te kunnen kijken? Misschien is dit dan wel iets voor jou! Om dure abonnementen te kunnen omzeilen heb je twee opties. Je kunt via twee bookmakers gratis livestreams bekijken van darten. Je hebt hiervoor alleen maar een account voor nodig en je moet lid zijn. Hiervoor hoef je niet te betalen. Je kunt altijd eens kijken bij Unibet en Bet365. Je kunt alle darts toernooien bekijken. Ook het WK darts is er live te volgen. Via de PDC TV kun je een lidmaatschap afsluiten die overigens geheel gratis is, maar dan kun je de interviews en highlights ook bekijken. Superhandig toch?

Terug naar: