Winkel

Waar kun je darten zien op televisie?

Het wordt steeds lastiger om gratis darten te kunnen kijken op de televisie. Tegenwoordig moet je zelfs betalen om darten te kunnen zien. RTL7 deed altijd de dart uitzendingen via de televisie, maar die zijn ze kwijtgeraakt aan Viaplay. Als je nu darten wilt zien zal je ervoor moeten betalen. Toch zijn er mogelijkheden om darten te kunnen zien op televisie. Je zou via een livestream gratis darten kunnen zien. Dat is wel legaal en de livestream is voor iedere lid altijd gratis.

Gratis darts kijken

Doordat rtldarts het is kwijtgeraakt, wordt het steeds lastiger om gratis darten te kunnen kijken. Toch kan het nog steeds. Als je het niet erg vindt om er een beetje moeite voor te doen, dan zou dit nog wel eens de juiste oplossing voor jouw wezen! Door deze manier kun je dure abonnementen gemakkelijk omzeilen. Er zijn twee bookmakers die gratis live streams aanbieden om darts te kunnen kijken. Hierbij heb je alleen wel een account nodig en moet je dus lid wezen. Kijk anders eens bij Unibet en Bet365. Over het algemeen kun je bij de bookmakers alle toernooien bekijken. Zelfs het wk darts is er live te zien op de streams. Je kunt ook via de PDC TV een lidmaatschap afsluiten die geheel gratis is. Hier zijn interviews en de highlights te bekijken.

Een account aanmaken

Het kost je helemaal niets om een account aan te maken bij een van de twee bookmakers. Het enige wat er qua voorwaarde aan vast zit is dat je saldo op je account hebt of dat je een weddenschap hebt geplaatst in de afgelopen vierentwintig uur. Alleen op een van die twee voorwaardes kun je gratis kijken naar de livestream van darts. In plaats van dat je rtldarts keek, kun je die via deze manier gratis darten kijken. Eigenlijk is het heel simpel.

Betaalde darts streams

Er zijn twee aanbieders waarbij je betaald darts kan kijken. Doordat rtldarts nu tot verleden hoort, zijn er andere aanbieders voor weer gekomen namelijk Viaplay en Dartsbond PDC. Beiden hebben een eigen videodienst waarbij je per maand voor een betaald bedrag moet betalen om darten te kunnen zien. Hierbij kun je alle wedstrijden bekijken die er gespeeld worden. Niet iedereen zit erop te wachten om te moeten betalen op darts te kunnen kijken. Bij beide aanbieders kun je het op televisie bekijken door een app of een bepaalde website door te streamen naar de televisie.

Terug naar: