Winkel

Dartbord met kast, handig?

Een dartbord met kast wordt ook wel een dartbord kabinet genoemd. Dat wil zeggen dat het dartbord in een soort kast zit. Als je darts wil gaan spelen kun je de kast openen. We vertellen je alles over de dartbord met kast maar ook of het wel handig is.

Een dartbord inclusief kast

In een dartkabinet kun je een dartbord ophangen. De meeste kasten zijn afsluitbaar. Wanneer je overweegt om een dartbord inclusief kast te kopen dan heeft dat voordelen. Het dartbord is beschermd door de kast en wanneer je niet meer speelt kun je de kast eenvoudig afsluiten. In een dartbordkabinet kun je score bijhouden. De dartborden inclusief kast hangen stevig aan een muur.

Waar hang je een dartbord inclusief kast?

Voordat je een dartbord gaat kopen met kast is het belangrijk te weten waar je hem ophangt. Een dartbord inclusief kast is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De kasten zien allemaal hetzelfde uit wat de binnenkant betreft. De buitenkant verschilt. Voor elke ruimte is er een gepast dartbord inclusief kast. 

Is een dartbord met kast handig?

Als je een cafe hebt waar de mogelijkheid is voor darts te spelen, dan kan een dartbord met kast handig zijn. Wanneer er niemand speelt kun je als eigenaar ervoor zorgen dat de kast afgesloten wordt. Dit om schade te voorkomen aan het dartbord.

In een dartkabinet kun je eventueel de darts opbergen wanneer je deze in je huis hebt ophangen. Dat geldt niet voor een cafe. Een dartkast is gewoon handig wanneer je het dartbord uit het zicht wilt hebben. De meeste dartbord inclusief kast hebben een neutrale kleur waardoor ze niet opvallen. 

Je muur wordt door de kast van je dartbord beschermd wanneer je mis gooit met de darts pijlen. Vooral als je een beginnende darter bent kan het voorkomen dat je mis gooit met de darts pijlen, en gaten krijgt in de muren. De verschillende uitvoeringen zorgen ervoor dat ze in elk interieur passen.

Darts spelen op een dartbord kast met verlichting

Er zijn diverse mogelijkheden om je dartbord te verlichten op een goede manier. Je zou bijvoorbeeld een verlichtingsring of een lichtbalk kunnen gebruiken. Er is speciale verlichting voor je dartbord inclusief kast. De verlichting kun je plaatsen op het dartbord om darts te kunnen spelen, maar ook op je kabinet is het eenvoudig te plaatsen. Begin snel met het spelen van darts.

Terug naar: